vineri, 30 ianuarie 2009

Al treilea film din seria "Cronicile din Narnia" va fi lansat in 2010


Al treilea film din seria "Cronicile din Narnia" ("The Voyage of the Dawn Treader") va fi lansat in 2010, dupa ce 20th Century Fox a semnat o colaborare cu producatorul principal al seriei, Walden Media, informeaza revista americana Variety.

La o luna dupa ce Walt Disney a decis sa retraga co-finantarea celui de-al treilea film din serie, Walden Media a gasit un nou partener. Astfel, Fox va co-produce "The Chronicles of Narnia: Voyage of the Dawn Treader". Cele doua companii de productie discuta inca bugetul, estimat la 140 de milioane de dolari, dar spera sa inceapa filmarile la sfarsitul verii, pentru a putea lansa noul film in 2010.

In luna decembrie, Walt Disney a anuntat ca va sista filmarile la a treia productie din seria "Cronicile din Narnia", din ratiuni financiare. Dupa retragerea Disney, se estima ca sunt sanse foarte mici ca producatorul principal sa finalizeze productia pe cont propriu.

Seria "Cronicile din Narnia", inspirata de cartea lui C.S. Lewis, este o poveste de aventuri destinata, in principal, publicului tanar. Primul film din serie, "The Lion, the Witch and the Wardrobe", a primit, in 2006, Oscarul pentru machiaj si a avut alte doua nominalizari, la categoriile Cel mai bun sunet si Cele mai bune efecte vizuale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu